Дубілет розпорядився припинити закупку блокнотів із символікою Кабміну

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет доручив уряду припинити замовляти канцелярію зі своєю символікою. Про це він повідомив у своєму Instagram.

Він назвав замовлення блокнотів марним витрачанням грошей.

«Кабмін у режимі нон-стоп займається виробництвом різних блокнотів. Деякі з них із золотим тисненням. Зазвичай це марна трата грошей навіть для приватних компаній, а для Кабміну — і поготів. Доручив припинити закупки будь-чого, крім паперу А4 і А5», — написав він.

  • 29 серпня співзасновник Монобанку і радник першого заступника голови СБУ Івана Баканова Дмитро Дубілет погодився обійняти посаду міністра Кабінету міністрів.
  • Раніше Дубілет відмовився від можливості балотуватися до Верховної Ради від партії «Слуга народу». Він підтвердив, що така пропозиція йому надходила. «Пропонували. Відмовився. Мене депутатство не надто приваблює», — пояснив він і додав, що політика загалом може бути йому цікавою, але тільки якщо там є «правильні проєкти». Також радник СБУ допустив роботу у виконавчій владі.
  • В інтервʼю theБабелю він розповів, що у Службі безпеки України планують боротися з рейдерством шляхом запровадження авторизації угод.