Прессекретарка «Слуги народу», викладачі та менеджерка «Кварталу». ЦВК зареєструвала 5 нових народних депутатів

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Центральна виборча комісія зареєструвала 5 нових народних депутатів від партії «Слуга народу», на зміну тим, хто пішов працювати до уряду. Про це повідомили в пресслужбі ЦВК.

Згідно з рішенням ЦВК від 2 вересня, були достроково припинені повноваження народних депутатів Дениса Малюськи, Олексія Оржеля, Владислава Криклого, Ганни Новосад та Михайла Федорова.

«Розглянувши зазначені постанови, Комісія визнала обраними народними депутатами України наступних за черговістю кандидатів у народні депутати України у виборчому списку вказаної політичної партії. А саме: Остапенка А. Д., включеного до виборчого списку під № 130, Цибу Т. В. — № 131, Калаура І. Р. — № 132, Гришину Ю. М. — № 133, Руденко О. С. — № 134», — йдеться в повідомленні.

Анатолій Остапенко народився 1 лютого 1968 року, освіта вища, директор юридичної фірми ТОВ «Альфаюрконсалтинг», член партії «Слуга народу», проживає в Києві.

Тетяна Циба народилася 15 квітня 1977 року, освіта вища, фізична особа-підприємець, безпартійна, проживає в Києві. Експертка з медіакомунікацій та медіаконсалтингу, виконавчка директорка консалтингового агентства Media Masters, прессекретарка партії «Слуга народу». У 2017—2019 роках Циба очолювала Благодійний фонд Марії Максакової, 2017 року працювала в «Укравтодорі», з 2014-го до 2016 року — прессекретарка і помічниця міністра в патронатній службі Міністерства охорони здоровʼя. В різний час обіймала керівні посади у пресслужбах політичних партій «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі, УКРОП та «Українська народна партія».

Іван Калаур народився 4 липня 1968 року, освіта вища, завідувач кафедри Тернопільського національного економічного університету, безпартійний. Працює викладачем протягом 20 років.

Юлія Гришина народилася 16 червня 1978 року, освіта вища, професорка кафедри трудового права та права соціального забезпечення Київського національного університету імені Тараса Шевченка, безпартійна. Член підкомісії з права науково-методичної комісії з вищої освіти Міністерства освіти й науки України.

Ольга Руденко народилася 29 травня 1979 року, освіта вища, менеджер з маркетингу ТОВ «Квартал 95», безпартійна. Навчалася за спеціальністю «бізнес-адміністрування» в Університеті Бата у Великій Британії. Раніше обіймала керівні посади у сфері маркетингу та медіакомунікацій.