Українці провели всесвітню акцію до Дня Державного Прапора

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Напередодні Дня Державного Прапора України, який відзначають 23 серпня, активісти українських організацій з більш як 20 країн світу провели флешмоб «Прапор України — прапор миру, честі, єдності та гідності!» Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Акція була ініційована 4 серпня українською громадою в Азербайджані. За умовами флешмобу потрібно було зробити фото з прапором України у знакових місцях своїх міст, селищ, країни і виставити на Facebook з хештегом #ДеньПрапораУкраїни. За підсумками флешмобу українці світу запустили через соціальні мережі відеоролик із назвою «#ДеньПрапораУкраїни #MyFlagMyPride».

«Ми, активісти «Об’єднані Прапором», «#LiberateCrimea» та «Всесвітнього Руху Патріотів України», підтримуємо ініційований українською громадою імені Івана Франка міста Сумгаїт (Азербайджан) флешмоб «Прапор України — прапор миру, честі , єдності та гідності!» і надсилаємо свої вітання з нагоди Дня Прапора і Дня Незалежності нашій Україні та всім українцям світу», — йдеться у заяві організаторів акції.