«Слуга народу» розкритикувала свого депутата за образу журналістки, але заявила, що розуміє його реакцію

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Партія «Слуга народу» розкритикувала свого депутата Максима Бужанського за образу журналістки видання «Новое время» Ольги Духніч, назвавши поведінку свого члена неетичною.

Про це сказано в заяві партії.

У політсилі кажуть, що вже офіційно вибачилися перед Духніч. При цьому партія назвала її висловлювання про те, що Бужанський ностальгує за СРСР, «оціночними».

«Ми розуміємо, що висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського були, хоч і надмірною та неетичною, але достатньо зрозумілою реакцією на оціночні судження стосовно особистих почуттів, які обраний народний депутат нібито має до СРСР та певних українських політиків. Тому ми просимо представників засобів масової інформації утримуватися від такого роду оціночних суджень — адже, будучи оприлюдненими на офіційних сторінках поважних видань, вони у подальшому сприяють наклеюванню ярликів та упередженому ставленню до політиків, які ще навіть не почали каденцію в якості народних обранців», — сказано в заяві.

  • Новообраний депутат від партії «Слуга народу» Максим Бужанський назвав Ольгу Духніч «тупою вівцею». Так він відреагував на її запитання в інтервʼю з Дмитром Разумковим, яке стосувалося його репутації. Журналістка у відповідь на образи сказала, що не буде зʼясовувати стосунки.