Поліція назвала можливі причини пожежі в готелі Одеси

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

У поліції розглядають три можливі причини пожежі в одеському готелі «Токіо Стар», в результаті чого загинули 8 осіб. Про це заявив начальник головного управління Національної поліції в Одеській області Олег Бех, передає «Радіо Свобода».

«Перша версія – можливий факт вбивства, після якого був підпал з метою приховання даного злочину. Друга версія – порушення правил пожежної безпеки. Третя версія – необережне використання вогню тими відвідувачами, які перебували в даному готелі», — зазначив він.

Бех уточнив, що четверо з восьми загиблих знайшли в коридорі готелю.

«Всі загинули попередньо від отруєння чадним газом. Всі трупи будуть вивчені на предмет причини смерті», — підкреслив він.

За словами президента Володимира Зеленського, він особисто простежить, щоб винні понесли покарання.

«Десять людей постраждали, четверо з них – у критичному стані. І це не через війну та обстріли. А через злочинне недбальство та ігнорування елементарних норм протипожежної безпеки, через зверхнє ставлення до людського життя. Цьому буде покладено край. Відповідатимуть не лише безпосередні винуватці пожежі. Відповідатиме Вадим Чорний, власник так званого готелю. Особисто простежу, щоб покарання відповідало нормам закону та вимогам справедливості. Адже не можна ставити власний прибуток вище за людські життя», — уточнив він.

  • У ніч на 17 серпня в готелі «Токіо Стар» в Одесі сталася пожежа, в результаті якої загинули 8 людей. Ще 10 постраждали.