Батько Гандзюк: Прокуратура готується укласти угоду з підозрюваним Павловським

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Батько вбитої херсонської активістки Віктор Гандзюк повідомив, що прокуратура, імовірно, готується укласти угоду з фігурантом справи про вбивство його дочки Ігорем Павловським.

Про це він написав у Facebook.

«Сьогодні подав у Херсонський міський суд заяву про дотримання моїх прав як потерпілого у справі Павловського. Є інформація, що прокуратура збирається затвердити угоду з собакою [Павловським] без моєї згоди. І провести суд щодо нього тишком-нишком», — написав він.

Гандзюк обурився тим, що правоохоронці вважають Павловського не організатором нападу на дочку, а лише особою, яка замовчувала інформацію про злочин.

За словами Гандзюка, прокуратура не повідомила йому про можливу угоду, а вся інформація про Павловського закрита для нього і його адвокатів.

Він додав, що справу Павловського передали до Приморського суду Одеси за клопотанням Верховного суду.

У Генпрокуратурі theБабелю підтвердили, що прокуратура уклала угоду з Павловським. Зараз він звинувачується за ч. 1 ст. 396 (заздалегідь не обіцяне приховування тяжкого або особливо тяжкого злочину). У ГПУ додали, що Павловський може мати важливу інформацію про замовників вбивства, тому було прийнято відповідне рішення.