Поліція закрила справу проти зірки збірної Бразилії Неймара, якого звинуватили у зґвалтуванні

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Бразильська поліція припинила розслідування проти футболіста національної збірної і французького ПСЖ Неймара за звинуваченням у зґвалтуванні, пише ВВС.

Генеральна прокуратура Сан-Паулу заявила, що справу припинили розслідувати через відсутність доказів, але її направлять у федеральну прокуратуру для ухвалення остаточного рішення. Представники футболіста відмовилися коментувати рішення поліції.

Про що йдеться?

На початку червня бразильська модель Нажіла Тріндаді звинуватила Неймара в зґвалтуванні. За її словами, вона познайомилася зі спортсменом через соціальну мережу. Після цього він запросив її 15 травня в Париж, де нібито зґвалтував в одному з номерів готелю.

Батько гравця відкинув звинувачення і назвав їх вимаганням. За його словами, інтимна близькість між його сином та жінкою дійсно була, але за обопільною згодою. Після цього з Неймаром-старшим звʼязався юрист жінки і намагався його шантажувати. Як аргумент адвокат називав листування у Whatsapp.

Через деякий час до прихильників звернувся і сам футболіст. За його словами, це була спланована спроба вимагання. Також він показав листування через кілька днів після бурхливої ночі. У ній вони дружньо спілкуються. Тоді ж футболіст ПСЖ заявив, що має намір подати зустрічний позов.