Нападника збірної Бразилії Неймара звинуватили у зґвалтуванні. Футболіст назвав це вимаганням

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Нападника французького «Парі Сен-Жермена» і гравця збірної Бразилії Неймара звинуватили в зґвалтуванні. Про це повідомляє The Guardian.

Так, заяву на спортсмена подала жінка, яка вирішила не називати своє імʼя. За її словами, вона познайомилася зі спортсменом через соціальну мережу. Після цього він запросив її 15 травня в Париж, де зґвалтував в одному з номерів готелю. Поліція почала розглядати скаргу, але від коментарів відмовилася.

Батько футболіста відкинув звинувачення і назвав їх вимаганням.

«Це важка ситуація. Якщо не зможемо швидко відкрити правду, проблеми наростатимуть як снігова куля», — зазначив Неймар да Сілва Сантос.

За його словами, інтимна близькість між його сином та жінкою справді була, але за обопільною згодою. Після цього з Неймаром-старшим звʼязався юрист жінки і намагався його шантажувати. Як аргумент адвокат використовував листування в Whatsapp.

Через деякий час до прихильників звернувся і сам футболіст. За його словами, це була спланована спроба вимагання. Також він показав листування через кілька днів після бурхливої ночі. У ньому вони приязно спілкуються.

За словами нападника збірної Бразилії, він планує подати зустрічний позов проти жінки за наклеп.