Вакарчук вирішив підтримати проєкт журналістки Яніни Соколової. Для цього він продасть сорочку

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Про що фільм?

  • Молода успішна журналістка Ніна здається цілком щасливою: коханий чоловік, двоє дітей, улюблена робота, друзі й молодість. Проте одного разу у неї діагностують рак. Ніні роблять операцію з видалення внутрішніх жіночих органів. Оперує онколог Олександра, молода лікар з міжнародним досвідом. Саме вона стає для Ніни найближчою людиною, точкою опори і символом одужання.

    Головні ролі у фільмі зіграють сама Яніна Соколова, музикант Валерій Харчишин і актриса Валерія Ходос.

Український співак і політик Святослав Вакарчук вирішив підтримати проєкт журналістки Яніни Соколової про фільм, створений на реальних подіях з життя дівчини. Для цього він вирішив продати свою сорочку на благодійному аукціоні, повідомив він у себе в Facebook.

«Яніна Соколова, людина яка вражає, надихає, дивує, мотивує. Талановита і щира. Її новий проєкт «Я, Ніна» — повнометражний художній фільм, заснований на реальних подіях з життя телеведучої та журналістки», — зазначив він.

Вакарчук також розповів, що благодійний аукціон триватиме до кінця місяця.

«Маю честь долучитися своїм лотом до благодійного аукціону, який Яніна та її команда проводять до 31 липня, а зібрані гроші підуть на зйомки фільму», — підкреслив він.

  • 22 травня Соколова почала збір коштів для створення фільму. Про це вона написала у Facebook. Станом на 24 травня вже зібрано 1 210 513 гривень.