Мільярдера Епштейна, якого звинувачують у торгівлі неповнолітніми, знайшли майже без свідомості в тюремній камері

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Обвинуваченого в експлуатації і торгівлі неповнолітніми американського мільярдера Джеффрі Епштейна знайшли в тюремній камері в напівнепритомному стані. Про це пише NBC.

За даними джерел телеканалу, можливо, мільярдер намагався накласти на себе руки. Один зі співрозмовників NBC при цьому не виключає, що фінансист намагався травмувати себе, щоб поліпшити умови утримання. За його словами, обвинувачений отримав незначні пошкодження, тому він не зможе використовувати їх як аргумент для переводу до іншої вʼязниці.

Інше джерело сказало NBC, що на Епштейна міг напасти його співкамерник. Його вже допитали, але він стверджує, що не чіпав мільярдера.

  • Джеффрі Епштейна затримали 7 липня, після того як його літак, що прибув із Парижа, приземлився в аеропорту в сусідньому з Нью-Йорком штаті Нью-Джерсі. Арешт Епштейна може бути пов’язаний зі злочинами, які він скоїв у період між 2002 і 2005 роками. Тоді мільярдера звинуватили в тому, що він користувався послугами неповнолітніх повій. У 2008 році він визнав свою провину в залученні неповнолітніх до заняття проституцією та провів у в’язниці близько 13 місяців.
  • Особлива увага до справи Епштейна прикута ще й тому, що мільярдер добре знає чинного президента США Дональда Трампа, а також колишнього американського лідера Білла Клінтона, принца Ендрю та герцога Йоркського.
  • На початку липня стало відомо, що ФБР виявило тисячі імен відомих людей, політиків, кінозірок і бізнесменів у записнику заарештованого американського мільярдера Джеффрі Епштейна, якого підозрюють у торгівлі неповнолітніми дівчатами.