Кличко назвав «роздутою нісенітницею» інформацію про справу Держбюро розслідувань проти нього

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Мер Києва Віталій Кличко назвав нісенітницею інформацію про відкриття проти нього Державним бюро розслідувань кримінального провадження. Про це він написав на сторінці у Facebook.

«Друзі! Щодо інформації про кримінальне провадження ДБР стосовно моїх нібито якихось порушень. Абсолютно роздута нісенітниця! Спочатку «вкинули» від юристки-партнерки Портнова. Не пішло. Тепер, з подачі вже самого Портнова, розповсюдили в ЗМІ брудну маніпуляцію», — написав Кличко.

Він додав, що ексзаступник голови Адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов «не може не знати, що ця «справа» лопне, як мильна бульбашка». «І інспірована вона тільки заради медіаефекту», — додав Кличко. Він підкреслив, шо як мер діє «виключно в правовому полі».

  • Напередодні theБабелю стало відомо, що Кличку вручили повістку на допит у Державне бюро розслідувань.
  • ДБР розпочало друге розслідування стосовно Кличка через можливі «земельні махінації». Йдеться про «договір оренди земельної ділянки для обслуговування та експлуатації адміністративної будівлі на вул. Ямській, 23-Б, у Голосіївському районі Києва з ТОВ «Техномонтажплюс». Цей договір був укладений 27 листопада 2018 року.