У серпні Wizz Air скасував частину рейсів з Києва

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Лоукостер Wizz Air заявив про скасування в серпні частини рейсів з Києва за 17 напрямами з операційних причин — через затримку з поставкою літаків. Про це повідомляють на сайті перевізника.

З 3 до 20 серпня буде зменшена частота польотів з української столиці до Варшави, Будапешта, Меммінгена, Кельна, Біллунна, Берліна, Бремена, Франкфурта, Гамбурга, Дортмунда, Риги, Ганновера, Ларнаки, Кракова, Відня, Братислави та Копенгагена.

Скасовуються рейси з Києва до Варшави, Будапешта, Кельна та Меммінгема — по понеділках і пʼятницях; до Біллунна та Бремена — по вівторках; до Берліна та Франкфурта — по середах і суботах; до Гамбурга — по середах; у Дортмунд, Ригу та Ганновер — по четвергах; в Ларнаку — по суботах; до Кракова, Братислави та Копенгагена — по неділях, і у Відень — по вівторках і неділях.

Пасажирам, які купили квитки через сайт Wizz Air і чиї рейси скасовані, пропонують можливість безкоштовного перебронювання квитка на той самий маршрут, але іншу дату або зміну маршруту, повне повернення вартості квитка чи отримання 120% від неї у вигляді кредиту для покупки квитків на інші рейси Wizz Air.

У заяві також ідеться, що пасажирам, які оформили квитки через агентства, необхідно звернутися за місцем покупки або ж зателефонувати на гарячу лінію Wizz Air в Україні.