«Ви що, смієтеся?» Федерація велоспорту України висловила недовіру президенту Башенку після слів на адресу чемпіонки Європейських ігор

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Федерація велоспорту України готова розглянути питання про недовіру чинному керівникові Олександру Башенку після слів, сказаних ним на адресу чемпіонки Європейських ігор-2019 Анни Соловей. Про це стало відомо під час позачергової президії, яку було скликано велогонщиком Ярославом Поповичем, передає Xsport.

«Так, як веде себе наш президент — ніяк не допомагає велоспорту. Те, що він говорив на Facebook. Те, що завдяки йому до нашого виду спорту зʼявилася величезна увага — неправильно. Мені телефонують люди, вони не хочуть віддавати своїх дітей до нас, щоб ними керували такі президенти. Ви що, смієтеся?» — зазначив він.

На самій зустрічі Башенко був відсутній. Його адвокат Дмитро Король заявив, що чоловік перебуває за кордоном.

«Я не обізнаний з його висловлюваннями. Повторюся, сьогодні на засіданні мені роздруківки жодної не надали. Замість цього дали ознайомитися із заявою, яка не несе в собі якихось суттєвих порушень, які були озвучені сьогодні. Що стосується коментарів в соціальній мережі — мені вони не відомі», — уточнив він.