Кличко пожартував, що артист «Кварталу» Євген Кошовий може балотуватися в мери Києва

Дата:
Кличко пожартував, що артист «Кварталу» Євген Кошовий може балотуватися в мери Києва

Євген Кошовий

Кравс Євгеній / УНІАН

Мер Києва і голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталій Кличко допускає, що керівник студії «Квартал 95» Євген Кошовий може балотуватися на посаду мера столиці від «Слуги народу». Про це Кличко заявив в інтервʼю theБабелю.

Столичний градоначальник розповів, що пожартував з приводу «мерства» Кошового в 2018 році на одній із вечірок на честь дня народження [імовірно президента футбольного клубу «Динамо» Ігоря Суркіса], де ведучими були Володимир Зеленський та Євген Кошовий.

«Я тоді пожартував, що якщо Зеленський стане президентом, то Кошовий, який у номерах «Кварталу» постійно приміряє пояс Чемпіона світу [з боксу], напевно, почне приміряти крісло мера. Цей жарт добре сприйняли», — сказав Кличко.

Він додав, що на наступних виборах мера буде величезна кількість кандидатів, у тому числі — кандидат від політичної сили президента. «Якщо Кошовий хоче бути мером, заради Бога. Бажання може бути в багатьох. Питання в іншому: мером може стати тільки той, у кого, крім бажання, є підтримка киян», — додав мер.

Повну версію інтервʼю мера Києва theБабелю можна прочитати тут.