«А мені від заборони SkyUp який інтерес?» Коломойський прокоментував скандал із українським лоукостером

Автор:
Тетяна Павлова
Дата:

Український бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що немає жодного інтересу та намірів заборонити польоти авіакомпанії SkyUp.

Про це він сказав в інтервʼю виданню «Новое Время».

«А мені від [заборони] SkyUp який інтерес?» — сказав Коломойський, коментуючи начебто спроби народного депутата Олександра Дубініна заборонити SkyUp.

При цьому він запевнив, що SkyUp навпаки «допомагає» авіакомпанії МАУ, особливо влітку, коли спостерігається великий наплив пасажирів. «Взагалі не заважає. Навпаки, допомагає, тим паче влітку», — заявив бізнесмен.

Згідно з розслідуванням журналістів «Схем», позов щодо заборони SkyUp Airlines до Баришівського районного суду повʼязаний з народним депутатом з оточення Коломойського Олександром Дубініним (позафракційний). Але бізнесмен звʼязок заперечив.

«Він не просто дружній, він ще був директором Дніпроазоту... Я вам перерахую його регалії. Він був заступником директора Запорізького феросплавного заводу, потім був директором Стахановського заводу, потім він був директором феросплавного заводу в Америці, який у кейсі [суді з Приватбанком] проходить. Потім він повернувся до Стаханова. Потім зі Стаханова він перейшов на Дніпроазот, а потім із Дніпроазоту, з третьої спроби, став депутатом. Він все життя мріяв бути депутатом. І не знав, як туди потрапити», — розповів Коломойський.

За його словами, «коли людина стає народним депутатом, до неї можуть звертатися вороги Коломойського, для того щоб його підставити; друзі Коломойського, для того щоб йому було приємно».