Жінка, яка подала до суду на SkyUp, відмовилася від позову

Автори:
Костя Андрейковець, Олена Козаченко
Дата:

Мешканка Баришівки Оксана Пасенко, від імені якої був поданий позов проти авіакомпанії SkyUp Airlines, написала заяву про відмову від позову.

Про це повідомляють журналісти-розслідувачі програми «Схеми».

У відмові Пасенко вказала, що ніколи не користувалася послугами лоукостера.

За інформацією журналістів, Державна авіаційна служба вже отримала копію відмови Пасенко поштою. У SkyUp заявили що поки не отримали документ.

У позові Пасенко вказувала, що купила квитки на рейс SkyUp 17 травня до Шарм-ель-Шейха (Єгипет) з вильотом із аеропорту «Київ» («Жуляни»), однак їй нібито 16 травня повідомили про перенесення рейсу на 20 травня через відсутність літаків. Вона поскаржилася на сервіс і затримки, що стало підставою для суду призупинити дію ліцензії SkyUp. В авіакомпанії заявили, що затримки в той день були максимум на 4 години, і в аеропорту «Бориспіль», а не в «Києві».

Також журналісти програми «Схеми» пишуть про те що Оксана Пасенко отримувала матеріальну допомогу від Баришівської селищної ради за місяць до начебто поїздки в Шарм-ель-Шейх.

«Громадянка Пасенко звернулася до селищної ради з письмовим зверненням про виділення нецільової благодійної допомоги на лікування. Розпорядженням селищного голови 19.04.2019, на підставі протоколу постійної комісії по соціальному напрямку, заявниці надано допомогу в розмірі 500 гривень для придбання ліків», – йдеться у відповіді на запит журналістів «Схем».

Тобто «позивачка» зверталась по матеріальну допомогу за місяць до «запланованої поїздки» у Єгипет.