Держбюро розслідувань розпочало провадження проти нардепа Микитася. Він напав на голову громади на Чернігівщині

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Державне бюро розслідувань розпочало кримінальне провадження за фактом нападу нардепа Максима Микитася (група «Воля народу») на голову обʼєднаної територіальної громади у Чернігівській області. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

«За попередньою інформацією, народний обранець увірвався до приміщення селищної ради в с. Любеч Ріпкинського району Чернігівської області під час сесії та завдав голові ради тілесних ушкоджень», — повідомляє пресслужба. Кримінальне провадження розпочато за статтею 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Слідчі бюро прибули на місце події для фіксації правопорушення.

Як пише «UA:Чернігів", Микитась увірвався на засідання селищної ради і став лаятися із головою Сергієм Пінчуком. У відповідь голова громади намагався телефонувати до поліції. Між ними почалася штовханина, під час якої Микитась відібрав у Пінчука мобільний телефон і розбив його об стіну.

На сторінці у Facebook Микитась визнав конфлікт із Пінчуком та повідомив, що громада ініціювала відкликання останнього з посади голови ОТГ через незадовільну роботу. «Результати роботи Пінчука кажуть самі за себе: у громаді ліквідовано відділення банку, лікарня і школа, зачинений стаціонар для людей похилого віку. Це не рахуючи десятків обіцянок, які давно забуті», — написав нардеп.