У Харкові нардепа Святаша закидали яйцями та зеленкою

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

У Харкові депутата Верховної Ради Дмитра Святаша закидали яйцями та пакетами з зеленкою. Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

Під час бійки також пошкодили один автомобіль. Відомості про сутичку внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Поліцейські встановлюють усі обставини конфлікту.

У коментарі агентству Інтерфакс-Україна Святаш повідомив, що напад на нього стався після ефіру на «UA:Харків». «Я помітив ще до ефіру групу дивних молодих людей, чоловік 10—15. Коли я виходив після ефіру, їх вже стало більше, вони почали кидати в нас (мене і мою групу підтримки, хлопців зі спортивного клубу «Пересвіт») яйця та якісь пакети, завʼязалася бійка... Зараз я пишу заяву в поліцію про напад на народного депутата», — сказав Святаш агентству.

Він стверджує, що сам у бійці не брав участь і був здивований, побачивши серед нападників свого конкурента на виборах — кандидата у народні депутати Костянтина Немічева (партія «Національний корпус»).

«У нас був прямий ефір, присвячений виборам у 170-му окрузі, на який запросили чотирьох кандидатів, але прийшли тільки двоє: Немічев і я. Нормальний ефір, після нього ми потиснули один одному руки. Я був дуже здивований, побачивши, що в бійці бере участь пан Немічев», — сказав Святаш. За його словами, нападники розбили бітами 3 автомобілі членів його «групи підтримки».