Активіст Олег Михайлик заявив, що «сигнал» до замаху на нього надійшов з Адміністрації президента

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Активіст та лідер Одеської міської організації партії «Сила людей» Олег Михайлик сказав, що «відмашка» на його вбивство надійшла з Адміністрації президента. Про це він повідомив під час пресконференції.

«Я без сумніву можу сказати, що до цього замаху причетні Галантернік та Труханов. За неофіційними даними, відмашка на замах надійшла з Адміністрації президента від людей, які в той час фактично керували країною. У цих людей є прізвища — Кононенко, Мартиненко і ще кілька людей. За неофіційними даними, за моє вбивство взяли $50 000», — заявив Михайлик під час пресконференції.

Одеський активіст зазначив, що відомий забудовник і бізнесмен Олег Невзоров, який є партнером Галантерніка, звернувся до суду з позовом про стягнення з Михайлика 50 тис. грн за моральну шкоду і шкоду для ділової репутації. Михайлик вважає це підтвердженням тиску на нього з боку вищезгаданих осіб.

Олег Михайлик також розповів, що замах був ретельно спланований, а розслідування саботувалося.

«Я особисто звинувачую Луценка в тому, що саме він зробив усе, щоб розвалити цю справу», — сказав Олег Михайлик на пресконференції.

У свою чергу, адвокат активіста Вадим Оксюта заявив, що матеріали справи фальсифікували місцеві правоохоронці, заручившись підтримкою столичного керівництва.

Олег Михайлик нині йде до Верховної Ради девʼятим номером у списку «Руху нових сил» Михеїла Саакашвілі.