У мережі зʼявилася невідома пісня Фредді Меркʼюрі

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

У мережі зʼявилася композиція рок-гурту Queen у виконанні Фредді Меркʼюрі “Time Waits For No One”, яку раніше не видавали. Її опублікували на YouTube-каналі колективу. Про це пише ВВС.

Вперше пісня була записана 1986 року під назвою “Time”. Фредді Меркʼюрі записав її разом із “In My Defence” для однойменного мюзиклу Дейва Кларка. Перша версія була записана у рок-аранжуванні з бек-вокалом, гітарами та ударними. Нова версія складається тільки з вокальної партії Фредді Меркʼюрі та фортепіанного акомпанементу.

«Вперше після чотирьох десятиліть, проведених глибоко в архіві, версія пісні “Time”, записана в 1986 році Фредді Меркьюрі для концептуального альбому з однойменною назвою, яка раніше не видавалася, нарешті зʼявилася завдяки дворічній роботі всесвітньовідомого музиканта, автора пісень і продюсера Дейва Кларка, давнього друга Фредді», — йдеться в описі до відео.

Дейв Кларк протягом двох років збирав фрагменти записів з репетицій, щоб точно відтворити голос легендарного артиста. А фортепіанну партію записав наново у 2018 році Майк Морано.