Кононенко зареєструвався кандидатом на 94-му окрузі в Обухові та Василькові

Дата:
Кононенко зареєструвався кандидатом на 94-му окрузі в Обухові та Василькові

Косарєв Олександр / УНІАН

Перший заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко подав документи в ЦВК для реєстрації кандидатом у депутати у 94-му окрузі. Про це нардеп написав у Facebook.

«Сьогодні подав документи в ЦВК. Київщина — моя рідна земля. Тут я народився, у Василькові служив в армії. Тут разом із коханою дружиною виховав трьох прекрасних дітей. Більше 3 років ми пліч-о-пліч працюємо на Васильківщині та Обухівщині з місцевими громадами. Разом будуємо школи, дороги, лікарні, стадіони та басейни. Багато вже зроблено. Ще більше розпочато. Ми запустили енергію змін і попереду нас чекають справжні перетворення», — написав Кононенко.

Одномандатний виборчий округ №94 з центром в Обухові включає міста Васильків, Обухів, а також Васильківський та Обухівський райони. Кількість виборців близько 153 тис.

  • 30 травня Кононенко написав заяву про звільнення з керівних посад у партії «Блок Петра Порошенка», яку в травні перейменували в «Європейську солідарність». «Це означає, що я припиняю свої обовʼязки керівника обласної партійної організації і припиняю свої обовʼязки члена президії партії. Вважаю, що потрібно дати дорогу молоді. Потрібно дати додаткові соціальні ліфти для того, щоб відбулося справді якісне оновлення партії та складу майбутньої фракції», — сказав він журналістам.