У партії «Голос» повідомили: тур Вакарчука буде розділений на дві частини — політичну і музичну

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
У партії «Голос» повідомили: тур Вакарчука буде розділений на дві частини — політичну і музичну

Володимир Шуваєв / «Бабель»

Всеукраїнський тур лідера політичної партії «Голос» Святослава Вакарчука буде розділений на дві частини. Про це в інтервʼю «Чесно» розповів заступник голови партії «Голос» Ярослав Юрчишин.

«На даний момент яке знайшли рішення ми, порадившись із юристами: під час туру, який буде елементом політичної агітації після офіційної реєстрації в ЦВК, ми на жодному концерті не закликатимемо за когось голосувати, ми лише розʼяснюємо позицію партії «Голос», — розповів Юрчишин.

Таким чином, як пояснив представник політсили, перша частина туру буде політичною — вона триватиме близько двох годин, сцена забрендована, є назви, символіка партії та ідеологічні засади. Після закінчення політичної агітації, вся партійна символіка прибиратиметься і відбуватиметься концерт гурту «Океан Ельзи» — без жодного слова агітації.

«Спілкування з виборцями — це те, що має робити кожна партія в Україні, бо основна претензія в людей, що політики не доїжджають у райцентри і не розповідають, що вони планують робити на низовому рівні містечок. Але на концертах «Океану Ельзи» агітації немає і, я впевнена, що ви будете ретельно це моніторити», — зазначила очільниця виборчого штабу партії «Голос» Юлія Клименко.