Заступниця директора Держбюро розслідувань Варченко звинуватила Трубу в узурпації влади

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Заступниця директора Державного бюро розслідувань Ольга Варченко звинуватила директора бюро Романа Трубу в одноосібному ухваленні рішень. Про це вона написала у Facebook.

«Незважаючи на судову заборону директору ДБР одноосібно приймати певні рішення, у тому числі кадрові та розподіл обов`язків, він знову це робить. Згоди, як вже це стало традицією, від заступників не отримано. Поради радників не завжди бувають фаховими», — написала вона.

Варченко додала, що в колективі набуває розголосу інформація, оприлюднена Трубою, що в нього відбулась зустріч з президентом Володимиром Зеленським, який «надав йому певні повноваження та дав настанови щодо пріоритетних напрямків». «Впевнена, що Володимир Зеленський не надавав повноваження Роману Трубі грубо порушувати Закон, нехтувати правами громадян та узурпувати владу. Напевне, вже якісь нові «групи впливу» вважають, що їм вдасться отримати контроль над Бюро, дестабілізувати роботу, втягнути в інтриги та «надути вітрила» окремим його представникам», — відзначила вона.