Партія «Сила людей» показала 14 членів передвиборчого списку

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Партія «Сила людей» представила перших 14 осіб зі списку кандидатів у депутати на позачергових виборах у Верховну Раду. Про це повідомляється на сторінці партії у Facebook.

«Після бурхливого зʼїзду, «Сила Людей» висуває майже 70 партійців, людей, які представляють різні регіони, середовища, але об’єднані бажанням розбудовувати країну та відкриту політсилу. Нашим кандидатам є чим похвалитися, про це будемо докладно розповідати далі. Головне — це не випадкові люди, яких терміново вписали до списку, а згуртована команда нових, незаплямованих, але досвідчених і підготовлених політиків», — сказано в повідомленні.

У список потрапили засновник партії Олександр Солонтай, депутат міськради Кривого Рогу Світлана Сова, мер Тростянця Юрій Бова, ексмер Нетішина Ольга Омельчук, депутат міськради Маріуполя Максим Бородін, мер Чорткова Володимир Шматько, підприємець Іван Сороколіт.

Крім того, у списку присутні психолог Ксенія Гнатовська, правозахисник Денис Тарасов, депутати Верховної Ради Наталія Веселова та Остап Єднак, активіст Віктор Загреба, підприємець Роман Михайлов, депутат міськради Кривого Рогу Юрій Морозов.