«Ніяк себе не проявив». Путін вперше прокоментував діяльність Зеленського на посаді президента

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Президент Росії Володимир Путін назвав суперечливими перші заяви президента України Володимира Зеленського на посту, повідомляє The Bell Daily.

«Досвіду може не вистачати — це наживне. Чи є всі інші [необхідні для президентства] якості у нього? Цілком може бути, але я цього не знаю. Він себе ніяк не проявив. Поки ми бачимо суперечливі висловлювання, до виборів одне, потім – інше. Поживемо – побачимо. Я не кажу, що він все зіпсував. Ну, подивимося», — сказав він у ході засідання Петербурзького міжнародного економічного форуму.

За словами російського лідера, Зеленський — «хороший актор». «Одна справа когось грати, а інша справа бути кимось. Для того, щоб грати потрібен талант. І один з цих талантів — талант перевтілення. Ти можеш кожні 10 хвилин змінювати амплуа. А щоб займатися державними справами, потрібні інші якості. Досвід, знання, побачити головні проблеми та інструменти вирішення. Зібрати дієздатних людей в одну команду, дати їм можливість вільно мислити і вибирати рішення, пояснювати мільйонам людей мотиви рішень і головне – мати мужність і зарактер брати на себе відповідальність», — зазначив Путін.

Крім того, він заявив, що не відмовляється від зустрічі з Зеленським. «А я що, відмовлявся? Мені ніхто не пропонував»,- сказав Путін. Він додав, що від контактів з українським керівником Росія не відмовляється. «Ми не відмовляємося від контактів, будемо працювати», - сказав російський лідер.