СБУ відкрила акаунт в Instagram. Там постять фото службових собак та оперативних навчань

Дата:

Служба безпеки України (СБУ) 5 червня відкрила акаунт у соціальній мережі Instagram. «Ми тепер в Instagram!» — йдеться в першій публікації спецслужби.

Через майже добу після старту обліковий запис набрав понад 700 фоловерів. Автори розміщують фото співробітників у формі, оперативних навчань і службових собак. Загалом в акаунті 9 постів.

  • 22 травня президент призначив Івана Баканова першим заступником голови Служби безпеки — начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України.
  • Іван Баканов є близьким другом Зеленського, був керівником «Студії «Квартал 95». З президентом вони вчилися в одній школі, а пізніше — у Криворізькому економічному інституті. У 2017 році Баканов очолив партію «Слуга народу», а вже менш ніж через два роки — передвиборчий штаб Зеленського. 18 квітня цього року Зеленський представив команду і вказав у ній Баканова як відповідального за взаємодію з Верховною Радою.
  • 3 червня Зеленський зобовʼязав першого заступника голови Служби безпеки Івана Баканова надати звіт про виконану роботу відомства за два тижні.