Поліція відкрила кримінальне провадження через загибель людини на фестивалі Kozak FEST

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Поліція в Дніпропетровській області відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі людини на етно-рок-фестивалі Kozak FEST. Про це повідомила прес-секретар обласного відділення поліції Ольга Кузнєцова, передає «Радіо Свобода».

«Відкрито кримінальне провадження, проводяться всі необхідні слідчі дії для зʼясування обставин, які призвели до таких наслідків», — зазначила вона.

За її словами, ураган відірвав частину конструкції сцени, яка впала на натовп.

  • 1 червня на фестивалі Kozak FEST у Дніпропетровській області через сильний буревій обрушився дах сцени. Музикант Дмитро Шуров повідомив, що в результаті обвалення можуть бути постраждалі. «Більше інформації на цей момент не маю, крім того, що багато тисяч людей намагаються покинути фестиваль під стіною дощу і твориться хаос, падають дерева. частина групи знаходиться в готелі за 40 км (світла скрізь немає), частина — на майданчику, де залишилися наш автобус та інструменти», — повідомив музикант на своїй сторінці в Instagram.
  • В результаті обвалу даху сцени на фестивалі Kozak FEST є загиблий і постраждалі. Так, була госпіталізована жінка 1971 року народження з переломом ноги і чоловік 1978 року – у нього перелом ступні.
  • Організатори етно-рок-фестивалю Kozak FEST скасували всі заходи, заплановані на 2 червня, через ураган, який стався напередодні в Дніпропетровській області.