«Красиве життя і непередбачені обставини». Екс-продюсер «Грибів» Юрій Бардаш запустив новий проект «Корупція»

Дата:
«Красиве життя і непередбачені обставини». Екс-продюсер «Грибів» Юрій Бардаш запустив новий проект «Корупція»

Сorruptionofficial / Facebook

Творець лейблу Kruzheva Music й екс-продюсер «Грибів» Юрій Бардаш представив перший альбом нового проекту «Корупція» з харківським репером Мішею Крупіним. Платівка називається «Журавлі», на YouTube опублікований кліп на головну пісню — «Червоний оксамит».

«Група «Корупція» — це чоловічий проект. Але суть його зводиться до одного – любов і жінки. Жінки і кохання», — заявив у коментарі журналістам Міша Крупін.

Офіційний опис релізу такий: «Красиве життя... непередбачені обставини. Корупція в дії».

  • У листопаді 2018 року Бардаш випустив сольний міні-альбом Predictor під псевдонімом Youra. Першим на каналі виконавця у YouTube вийшов кліп на пісню Praktika. У ньому виконавець подорожує заводом у будівельній касці і робі, а навколо бʼються і працюють співробітники підприємства.
  • За підсумками 2018 року theБабель зазначив Бардаша в списку ТОП-10 людей, за якими було цікаво спостерігати. Протягом минулого року Бардаш скандально розійшовся з дружиною: зі скріншотами листування і тирадами з матюками у Facebook, які відразу ж розтягнули на меми та увічнили в стікер-паках для Telegram. А після тріумфально повернувся у творчість.