Rammstein випустив новий кліп на пісню “Ausländer”

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Німецький індастріал-рок-гурт Rammstein продовжує знімати кліпи на треки з нового альбому «Rammstein», який вийшов 17 травня. Цього разу музиканти представили відеокліп на пісню “Ausländer” («Іноземець»). Відео зʼявилося 28 травня на офіційному YouTube-каналі групи.

У кліпі група чоловіків висаджується на екзотичному острові, де їх зустрічають місцеві аборигени. Вони разом розважаються, танцюють, виїжджають на полювання і кохаються. Колоністи також навчають місцевих жителів музиці, іноземним мовам, живопису.

Кліп закінчується тим, що чоловіки залишають острів, прощаючись з місцевими мешканками, проте на човен не встигає один з учасників «експедиції», який наприкінці відео стає вождем місцевого племені.

  • Німецький індастріал-рок-гурт Rammstein показав у тизері до нового альбому Каховську площу в Херсоні.
  • Кліп на пісню “Deutschland”, у якому безліч відсилань до історії Німеччини, вийшов 28 березня. До цього востаннє гурт випускав музичне відео в 2012 році.
  • У Німеччині політики та єврейська громада розкритикували тизер нового кліпу німецької рок-групи Rammstein, у якому музиканти постали в образі вʼязнів в очікуванні страти. Єврейська громада побачила на відео образу жертв Голокосту і назвала ролик зневажливим.