Тимошенко: «Батьківщина» йде на вибори самостійно і не буде в опозиції до Зеленського

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» братиме участь у виборах до Верховної Ради самостійно. Про це заявила лідерка партії Юлія Тимошенко, передає прес-служба політсили .

«Ті політичні сили, які підтримують наш Новий курс, докорінну зміну економічної стратегії, які підтримують зниження тарифів, — ми готові з ними співпрацювати. Але ми йдемо на вибори самостійно», — наголосила лідерка «Батьківщини».

Голова партії вважає, що зараз треба говорити не про об’єднання чи роз’єднання політиків, а про те, як далі діяти новій владі, новому президенту.

«Наша команда не в опозиції до нового президента. Ми хотіли йому передати Новий економічний курс, який ми напрацювали і який може реалізувати докорінні зміни в Україні. Він дає можливість за 5 років досягнути рівня Польщі і далі розвивати країну. Тож ми не плануємо створювати опозиційні об’єднання, ми хочемо допомогти президенту, якого обрали люди», — підсумувала Тимошенко.

  • Раніше народний депутат Сергій Лещенко заявив, що готовий іти на вибори у Верховну Раду в складі президентської партії «Слуга народу», якщо політсила буде не проти взяти його до себе.