На пішохідному мосту, який Кличко відкрив напередодні, тріснула скляна підлога. Що сталося?

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Скляна підлога на пішохідно-велосипедному мосту, який напередодні відкривав столичний градоначальник Віталій Кличко, вкрилася дрібними тріщинами. Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Що сталося?

Туристичний міст, який зʼєднує два маршрути — парки «Володимирська гірка» і «Хрещатий», урочисто відкрили 25 травня. Під час церемонії мер Києва Віталій Кличко розповів, що площа скляної підлоги становить 70 м², і навіть перевірив її на міцність разом зі своїм братом Володимиром.

«Нове скло на новому мосту. Усе покрилося тріщинами і павутинками, перевіряти міцність не рекомендуємо», — йдеться в повідомленні журналістів dtp.kiev.ua.

У той же час представники муніципальної варти розповіли журналістам ТСН, що пошкодження сталося після обіду. Винними в цьому нібито називають групу невідомих, які почали на ньому стрибати.

Згідно з іншою версією, причиною тріщин стали хулігани, які вночі розстріляли міст із нарізної зброї. Цю ж версію підтримав Віталій Кличко.

«Сьогодні, кілька годин тому, раптом тріснуло скло на двох фрагментах скляної підлоги. Просто так, враховуючи його товщину і характеристики, трапитися цього не могло. Основна версія, яка розглядається — акт вандалізму. Не виключено, що механічне пошкодження могло статися знизу скла (мосту). Розглядається версія того, що стріляли. Сказати, що я збентежено злий — це нічого не сказати! Я знаю, що є багато недоброзичливців того, що в Києві відбуваються позитивні зміни», — зазначив він.

В ексклюзивному коментарі для theБабеля глава прес-служби ГУ Нацполіції Києва Оксана Блищик заявила, що на місце прибула слідчо-оперативна група. Зараз встановлюються причини інциденту.