Вночі: у роботі YouTube стався збій, Panasonic зупиняє співпрацю з китайською Huawei, а Honda відкликає майже 140 тисяч позашляховиків

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У роботі YouTube стався збій

Користувачі відеохостингу YouTube поскаржилися на проблеми у роботі сервісу. За даними порталу Downdetector, про збій у роботі повідомили мешканці США, Мексики, Бразилії, Великої Британії, а також Німеччини, Франції, Польщі, Австрії, України та інших країн Європи. Проблеми виникли і на території Австралії та Японії.

Downdetector

Найбільше скарг повʼязано з проблемами перегляду відео (76%), а також користувачі скаржилися на роботу сайту (10%) та вхід в акаунт (12%).

Японська компанія Panasonic зупиняє співпрацю з китайською Huawei

Найбільший японський та один із провідних світових виробників електроніки Panasonic Corporation вирішила призупинити поставки певних компонентів для Huawei Technologies після введення в США обмежень. У компанії зазначили, що кількість цих компонентів обмежена і тому Panasonic не зазнає збитків через зупинку поставок.

Nikkei Asia Review зазначає, що ці компоненти повʼязані зі смартфонами. Panasonic поставляє устаткування для виготовлення телефонів для Huawei.

Honda відкликає майже 140 тисяч позашляховиків через проблеми з подушками безпеки

Міжнародна промислова компанія Honda відкликає 137 тисяч нових спортивних позашляховиків після повідомлень про три випадки отримання травм, повʼязаних з раптовим спрацьовуванням подушок безпеки у США.

Йдеться про 118 тисяч авто у Сполучених Штатах і 19 тисяч у Кореї та Канаді.

The Times назвала дату відставки Мей

Джерела газети The Times у кабінеті міністрів Великої Британії повідомили, що премʼєр-міністр країни Тереза Мей оголосить про відставку в пʼятницю, 24 травня. У цей день голова уряду проведе зустріч з головою Комітету 1922 Гремом Бреді, відповідальним за зміну лідера партії.

США хочуть направити на Близький Схід до 10 тисяч військових

Міністерство оборони США вивчає можливість направити на Близький Схід додатково до 10 тисяч військовослужбовців, пише DW. Відповідні плани Пентагон має намір представити Білому дому 23 травня, повідомили відразу кілька інформагентств із посиланням на неназваних чиновників, знайомих зі станом справ. За їхніми словами, цей крок націлений на зміцнення безпеки в регіоні і не є відповіддю на нові загрози з Ірану.

Остаточне рішення поки не прийнято. Крім того, в Пентагоні обговорюють можливу відправку в регіон зенітно-ракетних комплексів Patriot і додаткових кораблів.