У роботі Skype спостерігаються збої по всьому світу

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

У роботі сервісу Skype спостерігається збій у ряді країн, повідомляє ресурс Downdetector.

«Проблеми в роботі Skype спостерігаються з 14:14 за часом Східного узбережжя США (21:14 за київським часом)», — йдеться в повідомленні. Про збої в роботі месенджера повідомляють користувачі в Аргентині, Бразилії, Великій Британії, Німеччині, Іспанії, Італії, США, Франції, Японії.

Найбільша кількість користувачів скаржилися на проблеми з надсиланням повідомлень (61%). Більш ніж третина користувачів скаржилися на проблеми зі входом в особистий акаунт, менше ніж відсоток — на проблеми з голосовими дзвінками.

  • Раніше в роботі соціальної мережі Instagram по всьому світу стався збій. На проблеми в роботі Instagram скаржилися користувачі зі США, Бразилії та Європи (Великої Британії, Франції, Італії, Німеччини, Польщі, України, Росії та ін.). 78% користувачів Instagram повідомили про проблеми у відображенні новинної стрічки, 15% не могли зайти в свій акаунт, а в 5% некоректно відображався веб-сайт.
  • У середині квітня в роботі соцмереж Facebook, Instagram та сервісу для обміну повідомленнями WhatsApp стався глобальний збій.