Зеленський прийшов на інавгурацію пішки

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Новообраний президент Володимир Зеленський прийшов на свою інавгурацію пішки.

Перед початком церемонії він вийшов до людей в Маріїнському парку та підійшов до натовпу потиснути присутнім руки. Після цього він попрямував до входу у Верховну Раду.

Йдучи спеціальним коридором, він поцілував когось у натовпі, тиснув людям руки та робив селфі. Натовп скандував його імʼя.

Зеленський заявив журналістам, що бути ближче до людей — це головна фішка нової влади. Він також зазначив, що у нього гарний настрій.

  • В Україні 20 травня проходить інавгурація президента Володимира Зеленського. Церемонія розпочнеться о десятій годині ранку. Зеленський візьме участь в урочистому засіданні Верховної Ради, де складе присягу на вірність українському народові. Після цього новообраний президент прийме командування Збройними cилами України, а потім з дружиною Оленою прийматиме поздоровлення іноземних делегацій. На урочисті заходи до Києва прибули понад 60 високих зарубіжних гостей, зокрема представники США та Євросоюзу. У звʼязку з церемонією змінені деякі маршрути руху міського транспорту, а частину вулиць перекриють з самого ранку. theБабель веде онлайн-трансляцію церемонії.