«Євробачення-2019»: поява прапора Палестини на виступі Мадонни не була запланована

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Поява прапора Палестини під час виступу американської співачки Мадонни на сцені «Євробачення» не була запланована. Про це повідомляє BBC.

Так, Мадонна виступала у чорній накидці і з повʼязкою на оці, залишивши заклики активістів не виступати в Тель-Авіві без відповіді. У якийсь момент на сцені зʼявилися люди з прапорами Палестини та Ізраїлю.

За словами організаторів конкурсу, перформанс під час виступу Мадонни не був запланований.

«У прямому ефірі два танцюристи Мадонни короткочасно продемонстрували ізраїльські та палестинські прапори на спинах своїх нарядів. Цей елемент не був частиною репетицій, які були очищені від подібних дій. «Євробачення» — не політичний захід, і Мадонна знала про це», — йдеться в заяві організаторів.

Водночас користувачі Мережі оцінили вбрання Мадонни на виступі. На думку актори Пілуасбека, що грає роль Еурона Грейджоя, співачка виглядає так, немов «йде на Гру престолів».

  • У фіналі «Євробачення» виступала американська співачка Мадонна. Вона виконала свій хіт Like a Prayer, реліз якого відбувся в 1989 році. Крім цього, на сцені «Євробачення» Мадонна також виконала свій новий сингл «Future» разом з реп-виконавцем Quavo.
  • На щорічному пісенному конкурсі «Євробачення-2019» переміг співак Дункан Лоуренс, який представляв Нідерланди.
  • 16 травня відбувся другий півфінал «Євробачення-2019» .В заключну частину шоу пройшли 10 виконавців з таких країн: Північна Македонія, Нідерланди, Албанія, Швеція, Росія, Азербайджан, Данія, Норвегія, Швейцарія і Мальта.