Французькі туристи вирушили на сафарі в Західну Африку. Їх викрали, а гіда вбили

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Влада Республіки Бенін, що у Західній Африці, заявила про виявлення тіла гіда, який супроводжував двох туристів із Франції під час сафарі неподалік кордону з Буркіна-Фасо. Про це повідомляє France24.

«Їхній автомобіль був знайдений згорілим у селі Діапага, а влада виявила тіло, ймовірно, бенінского гіда, повідомляють малійські та мавританські джерела безпеки. Ще ніхто не взяв на себе відповідальність», — йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що керівництво Національного парку Пенджарі, куди прямували туристи, заявило про зникнення людей в середу, 1 травня.

  • Сили безпеки Уганди третій день шукають американську туристку та її провідника. У вівторок, 2 квітня, їх викрали бойовики в Національному парку імені Королеви Єлизавети. Викрадачі вимагають викуп розміром $500 тис.
  • Сафарі-парк «Лонгліт» (Longleat Safari Park), розташований в Англії, в графстві Вілтшир, вперше показав своїм відвідувачам південних коал. Тварин привезли до Вілтшира в минулому році в рамках проекту із захисту виду від загрози зникнення в Південній Австралії.