Ізраїль завдав ударів по сектору Гази. Уражені більше 10 терористичних цілей

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Ізраїльські військові почали наносити удари по позиціях палестинського руху «ХАМАС» у секторі Гази. Про це повідомляє «Армія оборони Ізраїлю» на своїй сторінці в Twitter.

«Просто зараз Армія оборони Ізраїлю почала атакувати терористичні цілі, які відносяться до ХАМАС та «Ісламського джихаду», в секторі Гази. На даний момент більше 10 терористичних цілей були уражені за допомогою танків і літаків», — йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що причиною атаки по ХАМАСу став ранковий запуск майже 90 ракет у бік Ізраїлю. Десятки з них вдалося перехопити.

«Ми тільки почали проводити повітряні удари по ХАМАС. Якщо ви хочете зрозуміти, що відчуває середньостатистичний житель південного Ізраїлю, подивіться сьогоднішнє відео», — підкреслюється в повідомленні.

  • 47 тварин із зоопарку «Рафах» палестинської Гази, на кордоні з Єгиптом, перевезли в Йорданію.
  • Ізраїльська армія почала стягувати сили поблизу сектора Гази і перекрила південні кордони після ракетного удару 25 березня, в результаті якого постраждали семеро ізраїльтян.
  • Палестинці і рух «ХАМАС» відзначають рік від початку «Великого маршу повернення» — масових антиізраїльських виступів на кордоні між сектором Гази та Ізраїлем, які довгий час супроводжуються зіткненнями і жертвами.