Репер Дрейк отримав рекордну кількість нагород премії Billboard Music Awards, а кращим рок-гуртом став Imagine Dragons

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У ніч на 2 травня у Лас-Вегасі відбулася церемонія вручення премії Billboard Music Awards 2019 року – однієї з найбільших і найпрестижніших музичних нагород у США разом із Grammy Awards і American Music Awards.

Це була ніч, сповнена вражаючих виступів, знаменитостей та масових перемог, пише видання Billboard. Кожен артист, який отримав нагороду, виходив на сцену, щоб висловити свою подяку друзям, родині та фанатам.

Але для канадського репера Дрейка захід став історичною подією: співак став лауреатом у 12 номінаціях, довівши загальну кількість нагород до 27 за весь час. Таким чином він став артистом, який отримав найбільшу кількість нагород в історії BBMA.

Дрейк переміг у номінаціях «Кращий артист», «Кращий співак», «Кращий реп-артист», «Кращі продажі пісень» та інших.

Ще шість нагород отримала американська хіп-хоп-співачка Cardi B, хоча вона брала участь у найбільшій кількості номінацій — 18 з 21. За пісню Girls Like You разом з групою Maroon 5 вона отримала чотири нагороди (зокрема за кращу колаборацію).

Кращим рок-виконавцем за версією Billboard Music Awards стала група Imagine Dragons, а кращою виконавицею визнана Аріана Ґранде.

  • Українська кінопремія «Золота Дзиґа-2019» назвала всіх своїх лауреатів. Загалом було подано 97 повнометражних і короткометражних стрічок. Нагороду вручали в 20 номінаціях.