В Одесі готуються до річниці трагедії в Будинку профспілок. На Куликовому полі провели інструктаж усіх силових структур регіону

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

30 квітня перед Будинком профспілок на Куликовому полі в Одесі провели обʼєднаний інструктаж усіх силових структур та підрозділів регіону, які нестимуть службу в день пʼятиріччя трагедії 2 травня 2014 року. Про це повідомляє прес-служба поліції Одещини.

На заході були присутні керівники місцевих силових відомств та особовий склад Головного управління Національної поліції, Національної гвардії, Державної прикордонної служби та ДСНС України. Також участь в інструктажі взяли працівники поліцейського спецназу та курсанти Державного університету внутрішніх справ.

«З сьогоднішнього дня ми переходимо на посилений варіант несення служби. Наш обов’язок — забезпечити спокій та безпеку людей та не допустити провокацій», — звернувся до поліцейських очільник Нацполіції Одещини Олег Бех.

Участь в інструктажі взяли близько 700 правоохоронців з 50 одиницями техніки та 14 службовими собаками. Наприкінці заходу очільник поліції Одещини зазначив, що особовий склад та техніка правоохоронців регіону до забезпечення правопорядку готові. І нагадав підлеглим, що вони повинні бути ввічливими під час спілкування з цивільним населенням.

«Кожному з вас необхідно бути чемним, проявляти витримку та ввічливість при спілкуванні з громадянами, нести службу чесно та забезпечити дотримання прав громадян, адже завдання правоохоронців — дати можливість людям відчувати безпеку та захист. Пам’ятайте, що наша головна мета — служити та захищати», — зазначив Олег Бех.

У поліції повідомили, що 1 та 2 травня до Одеси прибудуть додаткові сили та засоби, які спільно з правоохоронцями регіону будуть нести охорону громадського порядку та підтримувати публічну безпеку громадян.

У поліції також нагадали одеситам та гостям міста про заборону використання символіки тоталітарних режимів і попросили не піддаватись на провокації.