Сервіс Airbnb займатиметься виробництвом власних шоу та фільмів

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Сервіс з оренди житла Airbnb має намір запустити кілька власних шоу, повідомляє Reuters.

Джерела, знайомі з планами компанії, розповіли агентству, що такі наміри продиктовані бажанням мотивувати потенційних клієнтів сервісу більше подорожувати.

Головний виконавчий директор компанії Браян Ческі планує створити власну студію, на якій хоче знімати шоу і фільми. Як зазначає Reuters, Airbnb розробляв ідею створення і ліцензування міні-серіалів та документальних фільмів про подорожі протягом трьох років.

Сервіс уже бере участь у роботі над кількома проектами, в тому числі над телешоу «Home», присвяченому унікальним будинкам в усьому світі. Воно вийде на стримінговому сервісі Apple.

Airbnb планує поширювати свій контент через власний додаток та інші платформи. У компанії припускають, що, крім відео, вони також можуть зайнятися випуском аудіо-контенту.

  • У листопаді минулого року стало відомо, що Airbnb прибере зі свого сайту пропозиції про здачу житла в ізраїльських поселеннях у Палестині, на західному березі Йордану. Йшлося про 200 житлових обʼєктів, які розмашованих у центрі конфлікту між ізраїльтянами та палестинцями.