У Запоріжжі працівники чотирьох заводів отримали анонімні листи про мінування. Серед них є «Запоріжсталь»

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
У Запоріжжі працівники чотирьох заводів отримали анонімні листи про мінування. Серед них є «Запоріжсталь»

Сайт «Запоріжсталі»

Поліція Запоріжжя перевіряє чотири підприємства міста стосовно замінування, оскільки їхні працівники отримали анонімні повідомлення про те, що в приміщеннях закладено вибухівку.

Перевірка підприємств ще триває, повідомили theБабелю у прес-службі поліції Запоріжжя.

Підприємство «Запоріжсталь» опублікувало повідомлення про «замінування» приміщення їхнього заводу.

Місцеве видання Z-City пише також про «Укрграфіт», «Запорізький завод феросплавів». Четверте підприємство поки невідоме. У поліції theБабелю відмовилися назвати підприємства, які вони перевіряють.

За інформацією поліції, працівники всіх чотирьох підприємств приблизно з 13:00 до 14:00 отримали анонімні повідомлення на електронну пошту про те, що в приміщеннях закладено вибухівку.

  • У день проведення другого туру виборів президента в управління Нацполіції Одеси, Харкова та Львова надходило безліч повідомлень про мінування різних обʼєктів. Всі мінування виявилися помилковими, а в Міністерстві внутрішніх справ зазначили, що дзвінки надходили з анонімних номерів з території Росії та окупованих регіонів Луганської та Донецької областей.
  • 14 квітня у столичну поліцію надійшли повідомлення про мінування ТРЦ «Глобус» на Майдані Незалежності, торговельного центру на вулиці Басейній, чотирьох готелів та Міжнародного центру мистецтв.