Samsung відклала початок продажів смартфона з гнучким екраном Galaxy Fold. Акції компанії впали на 0,3%

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Корпорація Samsung відклала початок продажів смартфона з гнучким екраном Galaxy Fold і відкликає всі зразки для проведення тестування, щоб перевірити повідомлення про дефекти екранів. Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела у компанії.

Зазначимо, що на 26 квітня планувався запуск продажів смартфонів у США. До цього компанія роздала для тестування кілька телефонів журналістам, однак ті буквально відразу почали повідомляти про поломки екрану у місці згину.

Компанія пообіцяла усунути неполадки. За попередніми результатами, проблеми з дисплеєм можуть бути повʼязані зі впливом на відкриті ділянки петель.

Повідомляється, що 23 квітня акції Samsung на торгах впали на 0,3%, а акції компанії KH Vatec Co Ltd, яка робить петлі для смартфона, — на 3%.

Аналітики впевнені, що проблеми з Galaxy Fold не сильно позначаться на балансі Samsung, але можуть істотно вплинути на репутацію «новатора».

«З іншого боку, у нас є можливість вирішити цю проблему і виправити її перед продажем смартфонів широкій аудиторії, щоб не було подібних скарг», — сказав один із співробітників Samsung.