Новий телефон Samsung зі складним екраном зламався майже одразу, як ним почали користуватися

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Новий телефон Samsung Galaxy Fold зламався невдовзі після того, як ним почали користуватися. Про це повідомили журналісти, які мали тестовий доступ до телефону перед стартом продажів, пише CNN.

Новий гаджет, який складається з двох частин і може перетворюватися на планшет, почав давати збій у роботі через два дні користування оглядачем Bloomberg Марком Гурманом.

«Екран мого телефону зламався через два дні. Важко сказати, чи це поширена проблема», — написав він у Twitter і виклав фото телефону.

Samsung підтвердив, що отримав скарги від декількох журналістів, яким надав телефон у користування. У компанії пообіцяли, що розберуться з поломкою та виправлять її.

У середу, 17 квітня, в Samsung повідомили, що розпродали всі телефони на своєму сайті, проте точну кількість не назвали. Продажі на AT&T і T-Mobile мають розпочатися 26 квітня, поки там можна зробити передзамовлення.

Samsung Galaxy Fold коштує $1 980 (понад 53 тис. грн).

  • 21 лютого компанія Samsung представила перший смартфон зі складним дисплеєм Galaxy Fold. У складеному вигляді пристрій нагадує звичайний смартфон, проте його можна розгорнути, перетворивши на планшет.
  • Згин розташовано просто посередині екрану: у планшетному режимі він має діагональ 7,3 дюйма з роздільною здатністю 1 536 на 2 152 пікселі, у режимі смартфона — 4,6 дюйма та роздільну здатність 840 на 1 960 пікселів. Обидві половини корпусу мають по батареї, які визначаються як одне джерело живлення ємністю 4 000 мАг.
  • У смартфоні встановили відразу шість камер. Три вмонтовано в задню панель, одна — у передню, а ще дві розташовані на гранях.