Мемуари співака Прінса вийдуть наприкінці осені. У книзі будуть рідкісні фото та записи музиканта

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Мемуари співака Прінса вийдуть наприкінці осені. У книзі будуть рідкісні фото та записи музиканта

Michael Montfort / Michael Ochs Archives / Getty Images

Книга мемуарів американського співака і композитора Прінса з назвою «The Beautiful One» побачить світ 29 жовтня. Про це пише видання Hollywood reporter.

Свої мемуари співак писав спільно з відомим колумністом Деном Піпербрінгом. Прінс устиг написати 50 сторінок, відомо, що він писав книгу від руки.

Видання повідомляє, що «The Beautiful Ones» обʼєднає в собі незавершений рукопис Прінса з рідкісними фотографіями, записками та текстами. Книга на 288 сторінок буде включати вступ, написаний нью-йоркським письменником Деном Піпербрінгом.

У вступі йтиметься про останні дні Прінса — «Час, коли Принс глибоко замислювався про те, як відкрити світові більше себе і своїх ідей, зберігаючи при цьому таємницю і містику».

Книга буде охоплювати дитинство співака та його перші роки як музиканта до моменту всесвітньої слави. У мемуарах є власні роздуми Прінса, його особисті фотографії та оригінальні рукописи найбільш знакових пісень.

Американський співак Прінс (1958—2016) був надзвичайно популярним у 1980—90 роках. Він записав 39 студійних альбомів і зняв 136 музичних кліпів. Загальний тираж проданих альбомів перевищив 100 мільйонів екземплярів. Виконавець отримав 7 премій Grammy та інші престижні премії, серед яких «Оскар» і «Золотий глобус».

Американський співак помер у 2016 році через передозування препаратом, що містить опій.