МВС: Поліція встановлює замовників білбордів «Кінець» у стилі Порошенка та складає на них протоколи

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Поліція встановлює тих, хто виготовляв білборди у стилістиці виборчої кампанії президента Петра Порошенка з написом «Кінець», і складає на них адміністративні протоколи. Про це на брифінгу сказав радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко, передає Інтерфакс-Україна.

За його словами, на бордах немає вихідних даних. «Не встановлено особу, яка випускає ці борди. Найближчим часом ми повідомимо, хто їх виготовляв», — сказав він. В окремих областях, за словами Стойка, після складання адміністративних протоколів та рішення суду ці борди знімають.

Зі свого боку, директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко пояснив, що розміщення агітаційної продукції без вихідних даних — це адміністративне правопорушення: складається адмінпротокол на власника борда й агентство, яке виготовило цей матеріал. «Ми працюємо [над встановленням цих даних]», — сказав Шевченко.

Що стосується листівок з текстом «Зеленський наркоман», то, за словами Стойка, за цими фактами теж реєструються адміністративні протоколи. «Ці адміністративні правопорушення зупиняються», — додав Шевченко.