Нацполіція: На «дебати» Порошенка до НСК «Олімпійський» прийшли 5 тис. осіб

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Заходи біля НСК «Олімпійський», де сьогодні проходили односторонні «дебати» президента і кандидата Петра Порошенка, пройшли мирно та спокійно. Про це повідомив заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич.

«Національна поліція спільно з Національною гвардією забезпечили публічну безпеку під час проведення мирного зібрання громадян, на якому були присутні до 5 тисяч людей. Поліцейські забезпечили безпеку дорожнього руху, адже багато громадян рухалися і проїжджою частиною дороги. Правоохоронці й надалі посилено працюватимуть до закінчення масового заходу», — заявив Фацевич.

Після заходу біля стадіону на музичній сцені виступили українські гурти.

У поліції також зазначили, що сьогодні надходили повідомлення про замінування обʼєктів у центрі міста, проте всі вони були неправдивими.

  • У неділю, 14 квітня, на НСК «Олімпійський» о 14:00 пройшли «дебати» між кандидатами в президенти — Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. Уперше в історії України дебати запланували не в телевізійній студії, а на стадіоні, куди могли потрапити всі охочі. Володимир Зеленський на стадіон не зʼявився. Петро Порошенко виступив на сцені стадіону, а потім провів прес-конференцію. theБабель вів онлайн-трансляцію цієї події.
  • У штабі Володимира Зеленського назвали дії президента Петра Порошенка на НСК «Олімпійський» агітаційним мітингом, а не дебатами.