«Ми не беремо участі в агітаційних мітингах». У Зеленського відповіли на дії Порошенка на «Олімпійському»

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

У штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського назвали дії президента Петра Порошенка на НСК «Олімпійський» агітаційним мітингом, а не дебатами. Про це заявив речник штабу і політтехнолог Дмитро Разумков, передає Інтерфакс-Україна.

«Було озвучено, що ми чекаємо Петра Олексійовича 19 квітня о 19:00 на «Олімпійському». Будемо сподіватися, що у нього все-таки знайдеться можливість туди прийти. Якщо ні, то нам здається, що просто Петро Олексійович хоче реально піти від цих дебатів. Те, що там сьогодні не буде Зеленського, було відомо заздалегідь. І це було чомусь бажанням Порошенка туди сьогодні прийти. Він виконав те, що він хотів. Але дебати сьогодні не повинні були проходити», — зазначив він.

Разумков також уточнив, що сьогодні на НСК «Олімпійський» відбувся агітаційний мітинг Порошенка.

«Сьогодні ж відбувся агітаційний мітинг Петра Олексійовича під стадіоном. Ми не беремо участі в агітаційних мітингах поки ще чинного гаранта Конституції», — уточнив політтехнолог.

В той же час, говорячи про вимогу ЦВК щодо дебатів на «Суспільному», Разумков підкреслив, що це «вільне трактування закону, як це часто буває у представників діючих політичних еліт».

  • Кандидат у президенти Петро Порошенко готовий прийти 19 квітня на НСК «Олімпійський» ,але тільки якщо це не буде суперечити закону. Про це заявив представник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.
  • «Національний корпус», «Національні дружини», полк «Азов» і повʼязані з ними організації не будуть проводити акції 14 квітня на НСК «Олімпійський», де сьогодні повинні були пройти передвиборчі дебати з участю президента Петра Порошенка і кандидата в президенти Володимира Зеленського.