Вночі: Ломаченко відправив у нокаут Кроллу, Кім Чен Ин назвав умови третього саміту з США, а Польща відмовилася впускати корабель з Криму

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Ломаченко захистив титули WBA і WBO. Противник був відправлений у нокаут

У Лос-Анджелесі відбувся боксерський поєдинок між українцем Василем Ломаченком та британцем Ентоні Кроллою. Поєдинок закінчився нищівним нокаутом, повідомляє Top Rank Boxing.

За боєм українця і британця, який пройшов на арені Staples Center, спостерігали близько 20 тис. відвідувачів. У третьому раунді Кроллу відправили в нокдаун, але боксеру вдалося подвестись.

Рефері дозволив проведення 4-го раунду, в якому Ломаченко відправив свого суперника у нокаут.

Саміт КНДР і США: Кім Чен Ин назвав умови нової зустрічі

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин розповів, за яких умов може відбутися третій саміт з президентом Сполучених Штатів Дональдом Трампом. Про це повідомляє CNN.

За словами лідера КНДР, переговори можуть відбутися, якщо США змінять свій підхід до денуклеаризації Корейського півострова.

«Якщо США запропонують провести третій саміт КНДР — США з правильним підходом до переговорів і правильним методом — у нас є бажання зробити це ще раз. Я не буду вагатися при підписанні угоди, тільки якщо вона буде відповідати інтересам КНДР і США, а також буде справедливою, взаємоприйнятною. Це цілком залежатиме від того, якої позиції дотримуються США», — зазначив він.

При цьому Кім Чен Ин уточнив, що Північна Корея «не буде триматися за саміти із США заради ослаблення санкцій».

Пасажир лайнера обливав інших рідиною, після вистрибнув з літака

У США 25-річний пасажир лайнера авіакомпанії American Airlines вистрибнув з літака після того, як облив інших невідомою рідиною. Про це повідомляє Fox News.

«Після того, як літак підʼїхав до гейту в аеропорту Фінікса, пасажир відчинив двері і вистрибнув з літака», — йдеться в повідомленні компанії.

Підкреслюється, що чоловік отримав легкі травми. Його вдалося затримати працівникам аеропорту.

За словами пасажирів, чоловік весь політ поводився неадекватно — чіпав людей за обличчя й обливав їх невідомою рідиною.

Держдеп США назвав дії Росії в Нікарагуа провокацією

Державний секретар США Майкл Помпео заявив, що дії Росії у Венесуелі є провокацією. Про це повідомляє Укрінформ.

«Якщо говорити про лицемірних прихильників політики невтручання в Латинській Америці, то треба згадати і про росіян. Венесуелу та латиноамериканські країни повинно це стурбувати. Перекидання військ літаками і відкриття навчального центру в Венесуелі є очевидними провокаціями», — зазначив він.

При цьому Помпео уточнив, що «Росія має давні звʼязки з авторитарними лідерами на Кубі, яким вона продає зброю».

«Наслідки участі РФ у Нікарагуа, мʼяко кажучи, не є добрими. Громадяни Нікарагуа страждають, вони страждають від керівництва, яке чинить кричущі порушення прав людини, душить свободу слова і відмовляється визнати свою надзвичайну некомпетентність», — підкреслив він.

Польща відмовилася впустити в територіальні води корабель з Криму

Премʼєр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заборонив вітрильнику «Сєдов» входити в територіальні води країни через те, що він прибув з анексованого українського півострова Крим. Про це повідомила речниця МЗС Польщі Єва Сувара, передає dziennik.pl.

«Ми висловлюємо нашу підтримку територіальної цілісності та суверенітету України. Ми очікуємо, що Росія відновить свободу судноплавства в Керченській протоці, поверне захоплені кораблі та звільнить українських моряків, захоплених під час інциденту в листопаді 2018 року», — зазначила вона.

Звернемо увагу, що на борту парусника перебувають понад 70 курсантів з окупованої Керчі.