«Цікавить тільки реакція суспільства». Зеленський прокоментував суперечку з Порошенком в ефірі «1+1»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що намагався «стояти на своєму» під час суперечки з президентом Петром Порошенком в ефірі програми «Право на владу» на каналі «1+1". Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Мене цікавить тільки реакція українського суспільства. Мені здається, що я був відвертим, чесним, таким, як я є. Ми домовилися, що в нас будуть дебати 19 квітня на НСК «Олімпійський». Я ніколи в житті не змінював правила, намагаюся так робити, намагаюсь, як мені сказав пан президент, «бути мужиком». Тому я стояв на своєму», — сказав Зеленський.

У пʼятницю Володимир Зеленський провів зустріч із президентом Франції Емманюелем Макроном. Він розповів, що діалог пройшов у «теплій атмосфері» і під час нього вдалося обговорити найважливіші для суспільства питання.

  • 11 квітня Порошенко та Зеленський посперечалися у прямому ефірі «1+1» під час програми «Право на владу». Артист звинуватив Порошенка у стеженні спецслужб, після чого кандидати в президенти почали сперечатися про дату та місце проведення дебатів.