У Житомирській міськраді розпустили фракцію «Батьківщини» і виключили з партії 7 депутатів

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

У ВО «Батьківщина» заявили про розпуск фракції в Житомирській міській раді та виключили з партії сімох депутатів. Про це йдеться на сторінці житомирського осередку партії у Facebook.

У заяві зазначається, що 10 квітня відбулося засідання членів політичного бюро Житомирської обласної та міської партійних організацій ВО «Батьківщина», депутатів Житомирської обласної ради.

«Прийнято рішення про розпуск фракції ВО «Батьківщина» в Житомирській міській раді у складі Цимбалюк Любові Володимирівни, Горба Валерія Михайловича, Забродського Геннадія Олександровича, Кропивницької Людмили Геннадіївни, Мартинчука Івана Володимировича, Онопрієнко Тетяни Миколаївни, Пидюри Сергія Михайловича та Скоропада Ігоря Михайловича», — повідомляють у місцевому осередку «Батьківщини».

Також уточнюється. що сімох партійців — Цимбалюк Любов, Мартинчука Івана, Горба Валерія, Кропивницьку Людмилу , Савченка Володимира, Горая Олега та Свірчевського Олександра — виключили з лав ВО «Батьківщина».

Голова Житомирської обласної організації «Батьківщини» Анжеліка Лабунська презентувала членам бюро нову команду однодумців, яких партія буде рекомендувати затвердити для участі в парламентських та місцевих виборах.